Tuesday, 13 December 2011

Bizzare Love Triangle Cover by Me



Every time I think of you I get a shot right through with a bolt of blue
It's no problem of mine but it's a problem I find
Living a life that I can't leave behind


There's no sense in telling me the wisdom of a fool won't set you free
But that's the way that it goes and it's what nobody knows
Every day my confusion grows

Every time I see you falling I get down on my knees and pray

I'm waiting for that final moment you say the words that I can't say

I feel fine and I feel good.. I feel like I never should..

Whenever I get this way I just don't know what to say
Why can't we be ourselves like we were yesterday
 

I'm not sure what this could mean.. I don't think you're what you seem..
I do admit to myself that if I hurt someone else
Then I'll never see just what we're meant to be

Every time I see you falling I get down on my knees and pray

I'm waiting for that final moment you say the words that I can't say

YANG GALAU MANA SUARANYAAAAAAA XD? Kyaaa kyaaa. Hari geneee masih galau?!?!?! Ahahahaha gue juga masih kok! #krik

Dari judul postingannya aja nih udah jleb-jleb. "Love Triangle". Menurut getaran cenayang yang gue punya, Love Triangle itu adalah Cinta segitiga versi londo. g4LAu bEuDhZ qAq4444!

Gue ngecover lagu ini karena jatuh cinta sama lagu ini, walaupun gak paham banget sama makna liriknya soalnya gue cuma ngerti YOU dan I aja sejauh ini. Mana gue nyanyinya belibet pulaaa, maklum sih, gue kebiasaan berbahasa Prancis bukan Inggris #krik #kemudianhening.

Ya intinya sih lirik ini adalah kegalauan dari seseorang gitu karena cinta segitiga. Ya gitu deh, ntar cari aja sendiri ya maknanya, kalo gue yang kasi tau ntar gak seruuu #alibi. Dengerin penyanyi aslinya deh. Lebih keren loh dari suara gue! *Ya iyalah, oncom!*

Ya udah deh, enjoy aja deh ya!


Love,
Megashofani

No comments:

Post a Comment